Curs SomArtifexs – Coaching i vitralls

Fer un vitrall és un procés creatiu i artesanal. Un procés de transformació dels materials bàsics, a través de les nostres mans, fins a la realització del vitrall acabat, la nostra obra d’art.

El Coaching també te a veure amb un procés creatiu, artesanal i de transformació personal a partir dels propis recursos i de la connexió amb el què ens omple, per millorar les nostres vides.

Per tant, aquest curs va adreçat a totes aquelles persones que volen millorar el seu benestar personal mentre aprenen una tècnica mil•lenària, com és el vitrall.

En un ambient acollidor i respectuós, en grups reduïts, es descobreixen o redescobreixen les habilitats, recursos i valors personals. S’aprèn a utilitzar les diferents eines que poden ser útils tant per gestionar les emocions com per gaudir amb més consciència de la vida.

Cada persona fa el seu recorregut personal acompanyat de la Coach i del grup, i a l’hora, entrellaçat amb aquest procés es dissenya i realitza un petit vitrall, aprenent a utilitzar les eines, el tall del vidre, el muntatge i la realització completa de la peça.

Un curs estimulant i ple de descobriments!

Impartit per

Dolors Guixà, Psicòloga, Coach Sistèmica i Vitrallera

Lloc:

L’Art del Vitrall

Durada i horaris:

El curs té una durada de 21 hores repartides en 7 sessions de 3 hores setmanals.
Els dissabtes de 10h. A 13h.

Preu de tot el curs per persona

275,00€. No cal comprar eines ni material, doncs són a càrrec del taller.

Informació i inscripcions

dolorsguixa5@gmail.com
Telèfon: 618 05 43 95